neděle 27. listopadu 2011

Sklizeň 2011 - Plzeň


V plzeňském hudebním klubu Buena Vista se sklízelo! A nesklízelo se ani obilí, ani marihuana, ale ovace od nadšených diváků, kteří přišli podpořit ragga akci SKLIZEŇ 2011. Pořádajíci crew Pilsen Ragga přivedla na pódium hned několik vynikajících interpretů. Začátek akce rozjeli Pilsen Ragga, za pult se postavil selector Boldrik a sál se začal postupně hojně zaplňovat.


Boldrik zůstal za pultem téměř po celou dobu večírku a jako prvnímu selectoval pro Firesona z Keni, ke kterému se přidala Sista Tess (známe také z Jahtec Jammin Job). Moc dobře jim to šlo, parádní podívaná.


Další v pořadí to pak rozjel Skandalyze z Francie se svým selectorem a publikum bylo ve varu. Ještě než přišli ti nejočekávanější, prostřídali se u mikrofonu Mr. Roll a Missy M. Za pultem opět úřadoval Boldrik.



Buenou voněla tráva, lidé se bavili a užívali si a za mikrofonem se objevil MessenJah. Hodně do pohody týpek s krásnými texty, které pohladili na duši - skvělé!


Pak už se ale na scéně objevila stará známá dobrá dvojka a totiž sympatický mladý muž Mr. Cocoman a Dr. Karry. Ty dva není snad třeba více představovat, patří právem mezi českou špičku. Střídali se hezky pěkně jeden po druhém a také se navzájem podporovali při společných setech, při kterých jim selectoval Wilda Panda. Lidem do hlav a duší servírovali to nejlepší s českého reggae.

Fotek z akce jsem nafotil pramálo, ale za to jsem pro vás natočil spoustu pěkných videí, takže si můžete tuhle skvělou akci kdykoliv znovu připomenout. Užijte si to!

P.S. Celé 4 týdny před touhle akcí byla nad Plzní (a nejen nad ní) poklice smogu, prachu a mraků ... slunce tu nesvítilo pěkně dlouhou dobu! Jako zázrakem se ale ráno po párty nebe vyčistilo, celý den bylo modré nebe, azuro bez mráčků a svítilo slunce. Jsem přesvědčen, že za to může právě tahle muzika! Díky :)

Fotky od Gabibi:


Videa:
Selector Boldrik warmup



Fireson ft. Sista Tess



Skandalyze



Mr. Roll



Missy M.



MesenJah



Mr. Cocoman



Dr. Karry



Kompletní záznam (skoro dvě hodiny!) zde:


Sklizeň 2011 (Plzeň) na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=235855626476592

Oficiální fotoreport na FB: http://www.facebook.com/




Žádné komentáře: