sobota 8. října 2011

100°C & M.Y.Music - Buena Vista Plzeň


Bude mi brzo třicet a začínají se mě lidi ptát, jak to vidím s nějakou tou oslavou. Pořád tvrdím to samé, nic extra asi pořádat nebudu a kdybch pořádal něco extra, tak bych třeba zkusil zajistit nějakou kapelu, co by zahrála na narozeninové párty. No a v plzeňském hudebním klubu Buena Vista se právě takový narozeninový večírek konal. A já se tam zašel podívat.

Rozhodně to nebyla špatná volba. Na koncertě v rámci turné Manaworld 2011 zahrála jako předkapela plzeňská formace M.Y. Music
a podle mého nebyli vůbec špatní. Více se mi líbila druhá půlka, ale celkový dojem určitě dobrý. Pak se ale už dostavili v očekávání kluci z Mariánských Lázní a to kapela 100°C! A to už byla jízda, na turné se vážně dobře připravili. Zahráli staré i nové věci a těch málem málo příchozích diváků v sále dokázali slušně rozhoupat.

Na závěrečného DJ Máru jsem ale už nezůstal ...

Takže díky za skvělý koncert a přeji všechno nejlepší oslavencům a oslavenkyním :)

Fotky zde:

Videa zde:



http://www.youtube.com/playlist?list=PLEA713C0E4C04AA09

Kdyby se opět našla nějaká dobrá duše, která by mi pomohla s pojmenováním videí, byl bych moc rád :)

2 komentáře:

jarda řekl(a)...

zdarek! písnička se jmenuje Sweet Life a původně jí zpíval Tomáš...

Unknown řekl(a)...

Ahoj, díky moc za komentář. Akorát teda nevím, kterou písničku máš na mysli, ono jich je tam víc. Pravděpodobně jsi ale myslel hned tu první v playlistu, tka to klidně pojmenuji. A nevěděl bys ostatní názvy?