neděle 1. května 2011

Plzeňský Majáles 2011


Je za námi další ročník studentských slavností Majáles 2011 v Plzni! Aprílové počasí opět nezklamalo a tak v pátek i sobotu spadlo pár kapek vody z nebe. V pátek na Náměstí Republiky sprchlo jen odpoledne a po dešti stihlo vše uschnout a mohlo se slavit. Byl zvolen král Majálesu (ani nevim kdo vyhrál :), pařilo se na všelijaký kapely, pilo se, jedlo se ... prostě parádní večer pro všechny zúčastněné.

V sobotu program vrcholil samozřejmě na nejlepším místě pro pořádání nemalých koncertů v republice, a to Lochotínském amfiteátru. Prostor se přímo vybízí pro výborný prožitek za jakéhokoliv počasí. Vody tentokrát spadlo z nebe víc, zapršelo nejméně třikrát. I přesto některá místa po poslední přeháňce stihla oschnout, krom těch úplně vepředu před pódiem a na cestách mezi "sedačkami". Tam bylo bláta někdy až moc. Ale nikomu to nevadilo, za chvíli byli ke kolenům zap*asený skoro všicni a tak to má být :)

Společně si pak všichni mohli vychutnat nášupy kapel na hlavní i dvou dalších stageích. Stejně tak spoustu piva (které letos bohudík nedošlo ...), hromady jídla, různých soutěží a tak podobně. Jaké všechny kapely zde vystoupily, se můžete dozvědět na oficiálním webu plzeňského Majálesu.

Fotky zde:


Videa zde:



http://www.youtube.com/view_play_list?p=FC06A4AEF27A997D

Chci poděkovat všem, kteří mi pomohli pojmenovat videa na YouTube. Hlavně pak uživateli 0kalik0 za pojmenování videí Fast Food Orchestra, díky díky! :)


Žádné komentáře: