sobota 15. ledna 2011

PILSEN RAGGA KARNEVAL


V západočeské metropoli Plzni, se konal reggae večírek PILSEN RAGGA KARNEVAL. Akce pořádaná sdružením PILSEN RAGGA se většinou odehrávají v klubu Neutral (Inspiral), ale tentokrát byl místem činu hudební klub Buena Vista. Aspoň je zde více světla i více místa pro příznivce raggae muziky.

Ve 20:00 to ještě skoro vypadalo, že moc lidí nepříjde. V sále bylo obsazených jen pár stolů. Od pořadatele pak bylo upřesněno, že avizovaná úvodní přednáška magistry
Kateřiny Mildnerové se bohužel pro její chřipkové onemocnění odkládá. Nic naplat, tak hodně zeleného čaje a pod peřinu! :)

Jako další měla přijít živá kapela a to žatečtí JAHTEC JAMMIN´ JOB se svým parádním reggae zemětřesením! Sál se postupně během jejich vystoupení zaplnil snad do posledního místa včetně balkónu. Kapela hrála, lidi se spokojeně bavili a užívali. Modrý kouř se mísil s tím zeleným, plzeňské pivo teklo proudem, prostě klasika pohoda. Po přídavku se JJJ rozloučili s publikem a to je uznale vyprovodilo ohromujícím aplausem z pódia.

Na scénu tak mohl přijít očekávaný Mr. COCOMAN společně se svým očekávaným doprovodem - kapelou SOLID VIBES. Kapela měla mocný pětiminutový sólový nástup, pak hupsnul na pódium sám Mr. Cocoman a v lidech to začalo vřít.
Vedle pódia se zatím pohupoval Dr. KARY, který se po několika písních přidal a na pódiu tak začal ten pravý ragga karneval!

Fotky zde:

Videa zde:



Playlist:

Zpřízněné odkazy a další info:



Fotky ostatních návštěvníků:

Gabibi, Scarous, Honza Pernický

P.S. Velký dík Rastafari.cz za pojmenování songů ve videích! :)

[EDIT]: 19:15 17.1.2011

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

nice one... diky moc za update

Elvis

Unknown řekl(a)...

Díky za příležitost ;)