neděle 26. dubna 2009

MAJÁLES 2009 - Plzeň, Lochotínský Amfiteátr

Co říct k letošnímu ročníku ... Přišli jsme trochu později (jako každej rok) a tudíž jsem opět nestihl kapelu jednoho mého kamaráda, Pillow Fight. No tak snad už příště! V altán stagi jsem stihl už jen závěr vystoupení Muerta Mente. To jsou takoví perkusacký "blázni" .) Pak nejlepší SKApela a ještě k tomu domácí plzeňská, samozřejmě Tleskač!! Magdalenka zase řádila :))Docela mně zajímalo, co za skupinu se skrývá pod názvem Nuck Chorris Gang. No ... comment. Když se po nich slehla zem, nastoupili na tom samém místě Prague SKA Conspiracy! Ti si už umějí publikum získat a tak bylo během chvíle před Snowbitch stagí natřískáno! Setmělo se, ochladilo se, tak se popilo aby se zahřálo a jelo se dál... Na hlavní scéně to rozbalil Divokej Bill(1.vid, 2.vid). No to zas byly radovánky :) Ale vážně, lidí pařilo fakt hafo! Mně osobně se asi nejvíc líbila slovenská partička Hokýže Slíže(1.vid, 2.vid, 3.vid). Jako "sisterfucker", to mně fakt dostalo :D Před poslední kapelou vystoupilo ohňo-jiskro-točmo vystoupení Pa-li-tchi (1.vid, 2.vid). Skvělá fireshow a hudba! No a na závěr to rozpálili staří známý dobrý a bez Jitky - Skyline (1.vid, 2.vid).

Dost lidí se zmiňuje o problému ohledně piva a prohledávání u vstupu. Tak sakra když jdu na fesťák, nechovám se jako pavián a klidně si batoh nechám v klidu omrknout. Foťák se stejně pronese, že? .) Horší to ale bylo s tim pivem! Je fakt, že ve městě, kde je pivo doma, by dojít nemělo. Aspoň ne v půl jedenáctý. Je jasný, že na akci přišlo hodně lidí, ale tak jedna dodávka na otočku by to snad vyřešila.

Celkový dojem je ale vysoko nad průměrem, takže spokojenost!
Za rok zas! Čus.

Fotky zde:


Videa:

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nevadí, Pillow Fight budou snad i příště =)

Unknown řekl(a)...

No snad jo. Jsem ostuda, znam Uďana už 7 let a ještě jsem ho nebyl povzbudit na konzíku. Ale tak zase na druhou stranu to za mě dělá ten zástup fanynek :)

Unknown řekl(a)...

Tak již brzy se otevřou brány amfiteátru a budeme moct opět vyrazit do prostředí laviček, betonu a traviček ... no už aby to bylo a hlavně ať vyjde počasí!!!